torsdag 17 mars 2011

Datingssida om otrohet leder till tvångsbantning av feta

Det är mycker reklam nu om en datingsida som vänder sig till människor i en stadigvarande relation* som söker någon att vara otrogen med. Reaktionerna har än så länge varit lågmälda, förutom från en kvinna vid namn Helena Soto, kristen civilekonom och förläggare. Hon har skrivit en längre debattartikel om sidans olämplighet och drar jämförelser från otrogna till kapitalister och att vi nu står inför världens förfall i och med denna omoraliska datingsida.

Det mest intressanta är ändå hur hon smyger in att feta borde tvångsbantas:

" Man kan inte säga till en överviktig människa att äta det hon själv känner för så länge hon inte medvetet skadar andra – det är då mycket troligt att hon kommer att äta för mycket och ta kål på sig själv"

Jag kan inget annat göra än att heja på denna kristna kvinna. Feta människor måste sluta gnälla och tycka synd om sig själva och skylla på samhället för att de har förätit sig. Ut och rör på påkarna och välj bättre, nyttigare, mat. Visst kan det vara tråkigt att inte moffa i sig smält cheddarost på Burger King, men vill du gå ner i vikt är det just denna kost du skall utesluta.

Kul att även en kristen delar denna politiskt inkorrekta uppfattning!

* Gifta och sambor, inte sambos som det felaktigt står på datingsidan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar