onsdag 30 mars 2011

Ryssen kommer!

Håll i hatten, nu kan ryssen göra verklighet av hotet som hängt över oss i alla år: Ryssen kommer! Eller, först kommer ryssen att inta Gotland. Därefter lite oklart vad ryssen kan göra där, men Gotland kan vara under hot, typ.

Ni har hört historien om Peter och vargen? ...

6 kommentarer:

  1. Hört talas om sagan om Polen och Tyskland?
    Polen som trodde att krigens tid var över och därför bara hade ett paradförsvar med pampigt kavaleri och en mindre styrka att skicka för att hjälpa andra stater? Som sedan invaderades av Tyskland, blev svikna av sina allierade och senare utsattes för förtryck och folkmord först av Nazister och sedan av kommunister, vilket lämnat ett land med hjärntvättad befolkning, ett än idag okänt antal bortförda och torterade medborgare samt konkurrensokraftiga industrier och därigenom dålig ekonomi.

    SvaraRadera
  2. Problemet för Polen vid den tidpunkt anonym 17:15 refererar till var att Polens kavalleri bestod av män till häst medan Tyskland hade ersatt hästen med pansarvagnar. Vad jag vet består inte Sveriges försvar av en beriden ryttarhär utan lite modernare teknik.

    Sedan har vi väl hört att "Ryssen kommer" under i vart fall ett par deceinnier nu? Precis som i Peter och vargen där vargen faktiskt kom tillslut, vilket då inte bådar särskilt gott för Sverige.

    Frågan är om en liten bataljon på Gotland verkligen hjälper mot ryssen när man då sprider ut den lilla skara armé som trots allt finns kvar i dessa nedrustningstider.

    SvaraRadera
  3. пиздуйте нахуй со своим в рёвхолет недооткнулленным фремлингсфиентлигжетом и отляжьте от нашово фусырьланду, ваши нацисты.
    гитлеру раовогигиенический привет.

    SvaraRadera
  4. хейсан, жовто-блакитные, нападёте вы уже наконец, или опять бла-бла только?

    SvaraRadera
  5. Oj, ryssen är här.

    Där fick jag sannerligen så att jag teg.

    SvaraRadera
  6. vi har alltid varit i närheten, käre bror

    SvaraRadera