fredag 20 maj 2011

Komma i tid till jobbet?

Jag har tidigare skrivit om miljöpartiquinnan Mikaela Valtersson och hennes faiblesse för fula kläder. Nu visar det sig att hon inte endast har dålig smak utan även dåligt omdöme. Mycket dåligt omdöme. För att komma i tid till jobbet väljer hon en dyrare resväg som tar längre tid på skattebetalarnas bekostnad.

Mina skattemedel skall gå till vård och läkemedel så befolkningen kan hålla sig friska och leva längre. Inte taxiresor för att Mikaela Valtersson skall hinna till jobbet i tid*.

I sammanhanget kan även nämnas att fler miljöpartiquinnor visar att de inte direkt tillhör vår intelligensreserv. För några år sedan var Yvonne Ruwaida i blåsväder eftersom hon inte behärskade att ringa med ett prefix när telefonsamtalen var privata. Detta resulterade i en telefonräkning på nästan 45 000 kronor. Dessutom fuskar hon och har svårt att redovisa kvitton för ca 270 000 kronor för kostnader hon påstår sig ha haft i tjänsten. Notera att hennes kreditkort finansieras av skattemedel.

* Som riksdagskvinna ingår det i hennes jobb att votera, jfr texten i artikeln "men även när jag behövde komma i tid till voteringar i riksdagen".

1 kommentar:

  1. Jag gillade argumentet måste komma i tid till jobbet eller mötet precis som vi andra inte har det problemet?

    Snacka om narcissist! Nu ryker hon till förmån får Åsa Romson som eldar sin båt med fulolja!

    Varför ska livet vara så svårt för våra folkvalda ;)

    SvaraRadera